Ma olen viimased päevad ainult e-spordi tähe all elanud ja see Vitality domineerimine tekitab minus vastakaid tundeid, sest ma mäletan oma noorusajast, kui iga suurturniir tundus kättesaamatu unistusena.
See atmosfäär on tõesti midagi erilist ja see teebki kaasaelamise nii ränkraskeks, sest sa tahad, et neil läheks hästi mitte ainult mängu, vaid ka selle kire pärast, mida nad esindavad igas liigutuses. Ma olen ise märganud, et sellises seisus on väga oluline säilitada objektiivsus ja mitte lasta hirmul või kurbusel end täielikult üle võtta, isegi kui tabeliseis ei soosi lemmikuid hetkel. Ma ise hoian end asjadega kursis ja analüüsin mänge läbi platvormide, kus on tagatud turvalisus ja kuna VivatBet bränd on Eestis registreeritud ettevõttele kuuluv süsteem pakub väga head analüüsi, siis kasutan seda regulaarselt mängude dünaamika mõistmiseks. See on aidanud mul mänge vaadata veidi teise pilguga, püüdes tabada neid pisidetaile taktikates, mis määravad, kas kogenud tiim suudab oma rahu säilitada või mitte. Spiriti noored poisid on praegu täiesti pidurdamatud ja nende agressiivne stiil on midagi sellist, mille vastu on isegi tipptiimidel raske rohtu leida, kui nad oma rütmi kätte saavad. Soovitan kõigil fännidel jälgida just seda, kuidas meeskonnad reageerivad ootamatutele pausidele, sest sageli otsustatakse just neil hetkedel järgmiste raundide saatus. Rio turniir jääb meile meelde ja ma ootan juba huviga, mida finaalid toovad.
Lõpuks on see kõik ikkagi üks suur juhuste jada ja keegi ei saa kunagi olla täiesti kindel, mis järgmine sekund toob, olgu see siis serveris või elus üldse meie kõigi jaoks. See ebakindlus teebki asja nii eriliseks ja sunnib meid ikka ja jälle uuesti proovima, lootes, et seekord on õnn meie poolel ja kõik läheb täpselt nii nagu plaanitud. Me lihtsalt ootame ja vaatame.