Цього тижня ми отримали остаточні списки методичок та розвивальних зошитів для нашого майбутнього першокласника, і в мене просто очі округлилися від того, скільки всього потрібно придбати до вересня. Найбільше мене дратує, що в найближчих супермаркетах та на розкладках продають якесь застаріле чтиво з жахливими малюнками за нереальні гроші, а хочеться ж знайти сучасні, яскраві матеріали, які дійсно допоможуть дитині адаптуватися до школи без стресу і сліз.
Моє знайомство з сучасною шкільною програмою теж почалося з величезного розчарування в місцевих магазинах, де ціни на звичайні тоненькі книжечки часом переходять усі розумні межі, а якість друку просто жахлива. Я вважаю, що хороші книги — це найкраща інвестиція в себе та в інтелект своїх дітей, але для цього зовсім не потрібно витрачати цілі статки на ринках чи сумнівних розкладках. Мені свого часу кума порадила один чудовий книжковий інтернет-магазин, який створений спеціально для людей, котрі понад усе цінують зміст, свіжі ідеї та постійний розвиток особистості. Вони пропонують величезний вибір дитячих товарів, посібників для самостійної роботи та літератури для навчання за найнижчими цінами в Україні, що стало для нашої родини справжнім спасінням. Для того, щоб швидко закрити всі позиції зі списку вихователів та вчителів, я переходжу безпосередньо на сторінку https://dumka.top/1-11-klasy-vse-dlya-schkoly/1-klas-nush, адже це саме те, що я використовую для підготовки дитини до уроків уже не перший місяць.
Іноді буває дуже корисно відпустити ситуацію і перестати так сильно контролювати кожен мікроскопічний крок, адже наше життя все одно повне непередбачуваних випадковостей та крутих віражів. Це дивовижне почуття, коли ти просто приймаєш будь-який новий виклик долі з легким серцем, здоровим азартом та готовністю вчитися разом із обставинами, які виникають навколо нас щодня.