Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
Хто як розв'язував питання з перевіркою ДСНС
tbes50203

• Media owner tbes50203
  • Date added
У мене на складі минулого тижня мало не сталася трагедія, коли через замикання старої проводки почала тліти пластикова обшивка в кутку, і ми дізналися про це тільки тому, що комірник випадково зайшов туди за документами і вчасно помітив густий дим. Цей випадок мене просто шокував, адже я збагнув, що якби це сталося вночі, весь мій товар і обладнання на мільйони гривень просто вигоріли б дотла, а звичайні вогнегасники на стінах без автоматичного виявлення взагалі безкорисні.

Ми на своєму невеликому харчовому виробництві пережили схожий стрес під час першої серйозної інспекції, коли нам виставили купу зауважень щодо відсутності автоматичного контролю задимлення і загрожували повністю опечатати приміщення до виправлення всіх порушень. Після цього ми вирішили не гратися з вогнем і замовили офіційний проект, тож зараз на кожній нашій ділянці, включно з офісною частиною та побутівками, встановлена та надійно функціонує автоматична пожежна сигналізація від компанії Шериф, яка миттєво фіксує будь-яке задимлення на ранньому етапі та відправляє тривожний сигнал на пульт моніторингу. З власного досвіду розробки цієї системи можу дати гарячу пораду всім підприємцям — ніколи не намагайтеся просто наліпити дешеві автономні пищалки з ринку, адже для введення об'єкта в експлуатацію вам обов'язково знадобиться офіційна ліцензія на проектування та монтаж, а також договір на щомісячне технічне обслуговування.

У нашому повсякденному житті взагалі занадто багато неконтрольованих факторів, і часом стає реально моторошно від думки про те, як один маленький збіг обставин чи непомітна іскра можуть за лічені хвилини знищити результати багаторічної праці. Мабуть, саме це постійне фонове хвилювання та усвідомлення крихкості матеріальних речей і змушує нас шукати рішення, які допомагають захистити свій простір від непередбачуваного хаосу.

Media information

Album
Added by
tbes50203
Date added
View count
34
Comment count
3
Rating
0.00 star(s) 0 ratings