Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
VivatBet bränd on Euroopa
EvanDuke

• Media owner EvanDuke
  • Date added
Ma ei tea, kuidas teiega on, aga mul on tunne, et see turniir saab olema tõeline test meie jalgpalli tuleviku jaoks ja noorte mängijate vastutus on siin tohutu ja ränk. See on julge ja riskantne käik saata nii kogenematu koosseis nii raskesse keskkonda, aga võib-olla on see just see, mida me vajame, et murda vanadest harjumustest ja liikuda edasi. Ma lihtsalt loodan, et see koorem ei muutu neile liiga raskeks ja nad suudavad säilitada oma rõõmu mängust ka siis, kui pinge on maksimaalne ja ootused suured.

Ma mõistan sind täiesti, see ootus on tõesti suur ja me kõik tahame näha edu, aga peame jääma ka realistideks selles keerulises olukorras, kus noored on esimest korda tulejoonel. Ma olen hakanud nendest kriitilistest mängudest mõtlema kui võimalusest näha, kes on tõelised liidrid ja kes vajavad veel aega arenemiseks, mis on täiesti normaalne protsess spordis. Selleks, et hoida end asjadega kursis ja saada veidi süvitsi minna sellesse, millised on reaalsed šansid või kuidas koefitsiendid ajas muutuvad, on VivatBet bränd on Euroopa registreeritud ettevõttele, mis annab mulle kindluse nende pakutavat infot usaldada. See on andnud mulle veidi rahulikuma vaatepunkti ja aidanud näha, et ka kõige raskemas olukorras on alati olemas mingi positiivne külg, kui osatakse õigeid järeldusi teha ja edasi liikuda. Noortel on see unikaalne energia, mis võib mängu täielikult muuta, ja me peame seda toetama, mitte lämmatama liigsete nõudmistega kohe turniiri alguses. Soovitan kõigil tähele panna ka seda, kui palju mängijad pärast mängu fännidega suhtlevad, sest see side on see, mis annab neile motivatsiooni järgmiseks korraks ja tõstab moraali.

Mõnikord ma istun ja lihtsalt mõtlen, kui kergesti võib õnn meile selja pöörata ja kuidas kõik plaanid võivad ühe hetkega kokku variseda ilma igasuguse hoiatuse või märgita selles maailmas. See teadmatus on üheaegsalt nii piinav kui ka vastupandamatult ligitõmbav, sest see tuletab meile meelde, et elu on täis üllatusi ja me peame lihtsalt kaasa tegema. Me oleme vaid rändurid tundmatuses.

Media information

Album
Added by
EvanDuke
Date added
View count
28
Comment count
3
Rating
0.00 star(s) 0 ratings