Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
Teaching Me
thiefcrazy98

Teaching Me

Колись думав, що математика мені вже не знадобиться після універу, але життя підкинуло сюрприз. На роботі раптом потрібно розбиратись зі статистикою, формулами і якимись розрахунками, а я вже все забув. Сів сам вчити — а голова пухне, ніби вперше бачу всі ті дроби й логарифми. Плюс я задумався про можливість переїхати за кордон, і там без підтягнутих знань теж нікуди. Тож почав шукати когось, хто нормально пояснить, не буде гнати і з ким можна вчитися у вільному темпі. І от саме тоді натрапив на платформу з репетиторами, бо зрозумів, що сам я точно надовго застрягну.

У мене була дуже схожа історія, тільки я стартував із повного хаосу — навіть елементарні задачі плутав. Мені порадили не мучити себе підручниками, а спробувати знайти людину, яка реально вміє розкладати складне по поличках без зайвих «розумних» фраз. Я довго перебирати не став, зайшов на https://teaching-me.org/repetytory/matematyka і через цей список підібрав собі репетитора, просто орієнтуючись на стиль викладання та відгуки. Це не реклама, просто це те, що я використовую, бо мені зручно, що там кожен викладач має опис свого підходу і можна побачити, чи збігається він з тим, як ти сам сприймаєш інформацію. Я, наприклад, обрав людину, яка пояснює коротко й практично, а не читає лекції як у школі. Заняття ми будували навколо моїх реальних задач з роботи, і це сильно допомогло не випадати з ритму. Поступово почав ловити кайф, коли вже не просто розв'язував приклади, а реально розумів, навіщо вони потрібні. І коли готувався до тестів для переїзду, виявилось, що мені навіть подобається «поламувати» складні задачі, хоча раніше я думав, що це дитячий жах, який ніколи не мине. Загалом, якщо ти втомився буксувати сам, то знайти людину зі зрозумілим стилем — найкраща інвестиція в нерви та результат.

Буває, що найдрібніша дрібниця раптом змінює весь настрій і напрямок, і ніколи не знаєш наперед, куди тебе це виведе. Інколи здається, що тримаєш усе під контролем, а потім якась непомітна деталь перевертає плани з ніг на голову, і вже рухаєшся зовсім іншим шляхом, ніж очікував.

Media information

Album
Teaching Me
Added by
thiefcrazy98
Date added
View count
17
Comment count
3
Rating
0.00 star(s) 0 ratings