Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Ползвате ли опцията за двойно червено/черно при малки печалби?
borodan41

• Media owner borodan41
  • Date added
Всеки път, когато ми падне някаква дребна печалба от 2-3 пъти залога, се изкушавам да я рискувам на картите за подвояване. В повечето случаи познавам първия път и изгарям на втория. Имате ли някакво правило до кой етап рискувате?

Опцията за подвояване е пълна клопка за емоциите. Шансът чисто математически е 50/50 на всеки опит, но хората си мислят, че след две червени задължително следва черна. Аз лично я ползвам само ако печалбата е по-малка от самия залог, за да не ме е яд, ако я загубя.

Преди време и аз имах навика да натискам бутона за подвояване на абсолютно всяко малко плащане и така заминаваха сумати добри серии. Наскоро реших да променя подхода си и влязох да тествам тази система в https://mrbit.bg/bg/games/BG_EIL_40SuperHotBellLink/demo където си поставих лимит да не рискувам нищо, което надвишава два пъти първоначалния ми залог. Резултатът беше доста различен – вместо постоянно да нулирам спечеленото в търсене на някаква крайна сума, балансът започна да се движи много по-плавно нагоре. При тези ротативки с 40 линии понякога се събират няколко поредни малки комбинации и ако ги оставяш да се трупат, вместо да ги залагаш на картите, сесията става много по-дълга и спокойна. В крайна сметка функцията с червено и черно е хубава за опит от време на време, но ако прекалиш, унищожава целия математически модел на играта.

Media information

Album
Added by
borodan41
Date added
View count
7
Comment count
3
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Image metadata

Filename
mrbitjpg.jpg