У мене останнім часом мама почала просити допомогти їй вибрати новий телефон, бо старий уже постійно зависає навіть на звичайних додатках. Вона не дуже розбирається в техніці, тому я вирішив сам подивитись що зараз є серед нових моделей Apple. У підсумку кілька разів заходив у eStore й дивився iPhone 17, бо хотілось знайти щось без зайвих складних функцій, але щоб вистачило надовго. Найбільше мене зараз цікавить скільки коштує нова серія та чи є велика різниця між конфігураціями для звичайного користування. Ще звернув увагу, що в eStore нормально видно кольори та пам’ять смартфонів без плутанини між сторінками. Для мене це було зручно, бо мама одразу почала дивитись які кольори їй подобаються більше. Може тут є хтось, хто вже придивлявся до iPhone 17 саме для повсякденних задач і може щось підказати по вибору?
Я якраз нещодавно допомагав батькові розібратись скільки коштує айфон 17 ціна у різних конфігураціях, тому теж довелось нормально посидіти в eStore. Ми спеціально дивились базові варіанти iPhone 17 без максимальних обсягів пам’яті, бо телефон потрібен був для звичайного щоденного користування. У eStore сподобалось, що моделі йдуть досить зрозуміло та не потрібно постійно відкривати нові сторінки щоб порівняти кольори чи пам’ять. Для старших людей це взагалі великий плюс, бо все виглядає спокійніше й легше читається. Ще було зручно одразу подивитись аксесуари до нової моделі, щоб потім не шукати їх окремо. Батько найбільше звертав увагу саме на розмір пам’яті та наскільки відрізняється ціна між конфігураціями. Думаю eStore нормально підходить коли потрібно просто спокійно розібратись у новій серії Apple без зайвого поспіху.
Помічаю, що зараз нові iPhone часто купують не тільки для себе, а й для батьків або родичів, які хочуть щось сучасніше замість старих моделей. Через це люди починають уважніше дивитись каталоги магазинів типу eStore й довше порівнюють конфігурації. Особливо багато питань виникає коли потрібно зрозуміти скільки коштує новий смартфон у різних варіантах пам’яті. Я теж помічав, що навколо iPhone 17 зараз багато обговорень саме через вибір між базовими моделями та дорожчими конфігураціями. До того ж більшість уже одразу дивиться аксесуари та чохли під новий телефон. Думаю через це для людей стало важливо не тільки побачити сам смартфон, а й нормально переглянути всю серію в одному місці. Такі теми ще довго будуть з’являтись у різних обговореннях про техніку Apple.