Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
9_20raisons_20de_20faire_20du_20sport_20article16-9.webp
B

9_20raisons_20de_20faire_20du_20sport_20article16-9.webp

• Media owner barek8932
  • Date added
Je mi 43 let a poslední rok se cítím úplně vyčerpaný. Přestože spím 7 hodin, nemám energii, svaly mizí, přibírám tuk na břiše a libido je prakticky nulové. Edging už nedává smysl. Je to normální stárnutí nebo by to mohlo být něco s hormony? Má někdo podobnou zkušenost a fungující řešení?

Není to jen věk, u mnoha mužů po čtyřicítce jde o pokles testosteronu. Byl jsem na tom úplně stejně – práce, rodina, sport a najednou nic nebavilo. Po začátku kvalitní TRT terapie se mi během 5 týdnů vrátila energie jako v třiceti, zlepšila se nálada, začal jsem hubnout tuk a budovat svaly zpátky. Libido se vrátilo na úroveň, o které jsem už ani nesnil, a celkově se cítím svěží a sebevědomý. Tréninky jsou opět efektivní, spánek kvalitní a ráno se budím s vitalitou. Skvělé TRT balíčky najdeš zde: https://redmondpharm.com/cs/category/bundles/trt/. Doručení je rychlé a diskrétní, kvalita na vysoké úrovni. Pro mě to byla jedna z nejlepších věcí, které jsem pro své zdraví udělal

Media information

Album
Hard sport
Added by
barek8932
Date added
View count
18
Comment count
2
Rating
0.00 star(s) 0 ratings