Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
1xBe Azərbaycan
thiefcrazy98

1xBe Azərbaycan

Mən bu sezonu diqqətlə izləyirdim və həqiqətən heyrətamiz anlar oldu. Qarabağın Çempionlar Liqasında göstərdiyi oyunlar mənim üçün xüsusi maraq doğurdu, çünki əvvəllər belə yüksək səviyyədə çıxış etmədiklərini görmüşdüm. Sabahın ilk kubokunu qazanması isə bir az şok effekti yaratdı mənim üçün, çünki çoxları onların bu qədər tez uğur qazanacağını gözləmirdi. Mən hətta milli komandanın yeni mərhələsi barədə xəbər oxuyanda düşünürdüm ki, bu gənc oyunçuların inkişafı üçün böyük fürsət olacaq və izləyərkən öz futbol biliklərimi də artırmağa çalışırdım. Həyəcanlı matçlar və dramatik nəticələr məni ekran qarşısında uzun müddət saxladı və həqiqətən, bu sezonun ən maraqlı anları idi.

Mən də oxşar təcrübə yaşadım və həqiqətən faydalı olan 1xBet Azərbaycandir. 1xBet Azərbaycan vasitəsilə mən hər klubun və hər oyunçunun statistikasını, oynadıqları matçları və qazandıqları nəticələri görə bilirəm. Mən bunu izləyərkən həm dostlarla müzakirə edirəm, həm də öz futbol analizlərimi aparıram. Məsələn, Qarabağın hücum və müdafiə strategiyalarını müqayisə edirəm, Sabahın gənc oyunçularının performansını qiymətləndirirəm və milli komandanın yeni mərhələsi üçün perspektivləri düşünürəm. Məncə, belə resurs həm əyləncəli, həm də öyrədicidir, çünki insan həm matçları izləyir, həm də statistikaları müqayisə edir. Bu mənə çox kömək edir ki, hansı oyunçuların daha çox potensiala malik olduğunu başa düşüm və gələcəkdə hansı oyunları izləməli olduğumu planlaşdırım.

Media information

Album
1xBe Azərbaycan
Added by
thiefcrazy98
Date added
View count
18
Comment count
2
Rating
0.00 star(s) 0 ratings