Install the app
How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: This feature may not be available in some browsers.

Puoribannednutrition
golfy
LoLon

golfy

• Media owner LoLon
  • Date added
Останнім часом намагаюся скласти більш практичний гардероб. Зрозуміла, що мені не вистачає саме базових гольфів у простих кольорах. У шафі є кілька яскравих речей, але вони рідко підходять до щоденного стилю. Думаю про щось у бежевому, чорному чи графітовому кольорі. Головне, щоб їх можна було легко комбінувати і з джинсами, і з класичними штанами. Підкажіть, чи справді варто інвестувати у такі базові моделі?

Я зробила ставку на нейтральні кольори й зовсім не шкодую. Замовляла на https://luforu.com/katalog/verh/golfy/ , там є моделі без зайвих деталей і у спокійних відтінках. Взяла чорний та бежевий — і тепер маю безліч комбінацій із тим, що вже є в гардеробі. Такі гольфи легко підходять і для офісу з піджаком, і для більш casual образів із джинсами. Найприємніше те, що вони не втрачають вигляд навіть після кількох прань.

Нейтральні кольори завжди працюють у базовому гардеробі. Один чорний чи сірий гольф може стати основою для десятків комбінацій. Плюс у тому, що з такими речами легко експериментувати з аксесуарами або верхнім одягом. І навіть якщо мати кілька відтінків — світлий і темний — цього вже достатньо, щоб створювати різні стилі без зайвих витрат.

Media information

Album
golfy
Added by
LoLon
Date added
View count
359
Comment count
3
Rating
0.00 star(s) 0 ratings