Həmin gün mənim 25 yaşım tamam olurdu. Heç bir böyük plan yox idi. Dostlarımın çoxu ya işdə idi, ya da şəhərdən kənarda. Anam səhər zəng edib “doğum günün mübarək” dedi, bir az pul göndərdi – “özünə bir şey al” deyə. İşdən evə qayıdanda özümü tənha hiss edirdim. 25 yaş. Nəsə xüsusi olmalı idi. Amma deyildi.
Axşam saatlarında telefonuma baxırdım. Birdən bir bildiriş gördüm: “Doğum günün mübarək! Sizin üçün xüsusi təklif”. Saytın adını tanıdım. Vaxtilə qeydiyyatdan keçmişdim, amma çox oynamamışdım. Bildirişdə yazılmışdı: “Doğum gününüzdə depozit qoyun – 100% bonus alın”. Yəni 50 manat qoysan, 50 də bonus. Cəmi 100. Maraqlı idi.
Düşündüm. Anam göndərmişdi pulu. O pulu nəyə xərcləyəcəkdim? Bilirdim ki, həftəsonu dostlarla görüşəcəm, yemək yeyəcəm, qəhvə içəcəm. Amma bu axşam tək idim. Niyə olmasın? Dedim, 30 manat qoyum, 30 da bonus. 60 manat. İtirsəm, təəssüf edərəm, amma dünyam dağılmaz.
Qeydiyyatdan keçdiyim platformaya daxil oldum. Depozit bölməsinə keçdim. Və gördüm ki, təkcə doğum günü bonusu yox, başqa təkliflər də var idi. Məsələn, ilk depozit bonusu, həftəlik bonus, və əlbəttə – mostbet bonus adı altında çoxlu aksiyalar. Mən doğum günü bonusunu seçdim. 30 manat qoydum. Hesabımda 60 manat oldu.
Başlamaq qərarı verdim. Amma hardan? Slots? Rulet? Mən daha çox slotları sevirəm – sadə, tez, həyəcanlı. Bir oyun seçdim, adı “Şanslı Meyvələr”. Kiçik mərclər – 1 manat, 2 manat. İlk 10 fırlanmada 12 manat qazandım. Xoş idi. Sonra bir az itirdim – 5 manat. Sonra yenə qazandım – 8. Bir saat ərzində heç bir böyük uduş yox idi, amma tarazlıq idi. Hiss edirdim ki, nəsə gələcək.
Birdən ekranda “BONUS” yazısı çıxdı. Aktivləşdi. Bu, mostbet bonus oyunu idi – mənə üç qutu verdilər. Seçim mənim. Birinci qutunu açdım – 15 manat. İkinci – 22 manat. Üçüncüdən əvvəl dayandım. Düşündüm: “Dayan, kifayətdir”. Amma oyun dedi: “Bütün qutuları açsan, əlavə uduş”. Açdım üçüncünü – 48 manat. Cəmi 85 manat, sadəcə bonus oyunundan. Üstəgəl əvvəlki qazanc. Hesabımda 127 manat var idi.
O an içimdə bir sevinc yarandı. Doğum günü tək keçirdiyim üçün peşman deyildim. Çünki bu, mənim öz hədiyyəm idi. Özümə. Və heç kəsə borclu deyildim.